Digital analys

Genom att använda digital analys kan ditt företag få insikter vilket kan användas för att förbättra användarupplevelsen, öka konverteringar och optimera marknadsföringsstrategier.

Vad gör egentligen en

digital analytiker?

Enkelt förklarat omvandlar en digital analytiker data till information. Information som sen kan användas för att optimera din digitala marknadsföring. Fortfarande luddigt?

Tänk dig att du har en butik på din webbplats. Vår digitala analytiker tittar på hur många besökare din butik har, varifrån besökarna kommer och vad de gör när de är i din butik. Med hjälp av den insamlade datan kan vi få  kännedom om vilka delar av din webbplats som fungerar bra och vilka som kan förbättras.

En digital analytiker hjälper dig helt enkelt att förstå vad som händer på din webbplats.

Den digitala analysens styrkor

Vid datainsamling använder en digital analytiker avancerade verktyg och tekniker. Datan genereras objektivt och är opåverkad av personliga åsikter. 

En digital analytiker använder sig av etablerade analysverktyg som Google Analytics (vilket följer digitala analytiker standardiserade metoder och protokoll). Du kan lita på att den insamlade data är pålitlig helt enkelt. 

 

Precis som data fungerar Quma bäst långsiktigt. När du väljer Quma för din digitala analys får du inte bara en leverantör, utan en partner. 

Därför Quma

Fantasifullt team

Med passion och kreativitet hjälper vi dig att bygga ditt varumärke

Ser till dina behov

Vi sätter dina behov och förväntningar i centrum. Du är involverad i hela processen och kontinuerlig kommunikation sker för att säkerställa att dina förväntningar möts.

Lösningsorienterad

Vi hittar och utvecklar effektiva och nytänkande sätt att övervinna utmaningar och problem för att nå dina önskade resultat.

Stephanie,
Digital analytiker

Att se hur data berättar en historia tycker jag är spännande. Att sedan utifrån datan dra slutsatser är väldigt tillfredställande.

Stephanie, Digital analytiker

Say hello!

Vill du snacka brand, copy eller foto & film? Eller vill du mjukstarta med en kaffe? Helt ok, vi älskar fika!

Say hello så styr vi upp något.