Quma - Generating growth & building brands

Digital marknadsföring

Optimera din digitala närvaro med Qumas skräddarsydda digitala marknadsföringstjänster

Vi anpassar SEO, ads, brand identity och webbutveckling för att passa dina unika behov.

Vi kan hjälpa dig med högkvalitativa foto- och filmproduktioner som en del i ditt arbete med ditt brand. Här finns möjlighet  att fotografera antingen i vår fotostudio eller på plats hos er.

Som en del i ditt SEO-arbete kan vi erbjuda tjänster som digital analys och  copywriting. Vi erbjuder även anpassade webbmaster-tjänster, där du kan få hjälp med allt från en grundläggande lösning med underhåll till mer övergripande  arbete med din sajt. 

SEO & ADS

Maximera din synlighet online med vår SEO-expertis och Ads-strategi. Vi optimerar din webbplats för sökmotorer samtidigt som vi skapar effektiva annonser för att öka din webbtrafik och konverteringar.

Brand identity

Skapa en stark varumärkesidentitet som berör och engagerar. Vår tjänst för brand identity ger din verksamhet en unik och minnesvärd profil.

Webbutveckling

Förvandla besökare till kunder med med hjälp en användarvänlig webbplats. Vi bygger responsiva och konverteringsoptimerade webbsidor anpassade för din målgrupp.

Webbmaster

Få skräddarsydd expertis med våra webbmaster-tjänster. Från grundläggande underhåll till omfattande webbutveckling.

Foto & film

Förstärk din brand identity med högkvalitativa fotografier eller professionellt rörligt material. Vi erbjuder flexibilitet med möjlighet att fota i vår studio eller på plats hos er.

Copywriting

Optimera ditt resultat med skräddarsydd copy för din sajt, annoners eller sociala medier. 

Hur vi kan hjälpa dig

Med QUMA får du tillgång till ett expertteam där varje individ är en av de främsta inom sitt område. Vi blir en viktig del av ditt företag och implementerar skräddarsydda tillväxtstrategier med fokus på din lönsamhet och tillväxt 

Timmi är vår specialist inom strategi och optimerar er budget så att ni investerar på rätt sätt, vid rätt tidpunkt och med rätt prioriteringar.

Fanny tar hand om utförandet, rapporteringen och leveransen av resultat.

Vi är specialister på att hjälpa dig att vinna digitalt!

Timmi Jofur

Digital strateg